KYOSANIM 3. DAN

Franek har trænet taekwondo i 12 år og startede selv her i HWARANG TIGERS kort tid efter at klubben blev etableret. Franek har undervist taekwondo i fem år. Tidligere har hans interesse været inden for teknik, men er skiftet til kamp de sidste par år og deltager jævnligt til kampstævner samt DM. Han har taget flere trænerkurser, såsom DIF Trænerkursus, DGI Idræt for børn med særlige behov og kursus i idrætspsykologi.

 

Uddannelse og beskæftigelse 

Til daglig læser Franek fysik på 6. semester på Københavns Universitet og giver desuden lektiehjælp i matematik og fysik til børn og unge. I februar 2024 vendte han hjem fra et udvekslingsophold i Genève hvor han læste et semester på Université de Genève.

 

Fritidsinteresser

Udover taekwondo bruger Franek tid på at løbe, Haidong Gumdo og Bouldering. Han gennemførte desuden sit første maraton på 3:26 til Copenhagen Marathon i 2023. Når der er sæson elsker han at tage ned i bjergne og stå på ski. Ellers kan han godt lide at bruge tid på at hænge ud med venner, læse en fed bog, eller dykke ned i hans passion for kaffe samt at blive bedre til Fransk, som sit fjerde sprog.