WEEKEND AKTIVITETER

ÅBEN DOJANG

I dette tidsrum står vores træningsfaciliteter til rådighed for alle vores medlemmer. Her kan trænes på egen hånd og klubbens udstyr er til fri afbenyttelse. Hvis tiderne ligger i forlængelse med andre hold vil der altid være en træner til rådighed. Åben dojang sker efter aftale med cheftræneren.

 

FÆLLES WEEKENDTRÆNING

Afholdes en gang om måneden for at forberede børnene til den kommende graduering eller stævne. Dette er en slags bootcamp og teambuilding weekend, hvor man gennemgå enten grundtekniktræning eller kamptræning. Foruden træning bruger man ligeledes weekenden til at skabe et godt sammenhold blandt klubbens børn og unge.

 

KOMBAT TAEKWONDO

Kombat Taekwondo er taekwondoens MMA, der kombinerer teknikker fra taekwondo med elementer fra andre kampsportsgrene som kickboxing, muay thai, capoeira og karate. Stilen fokuserer på både de traditionelle elementer af taekwondo, såsom spindende, flyvende og eksplosive spark, hurtige slag samt et dynamisk kampstand, hvor timing og præcision er altafgørende. Kombat Taekwondo er præget af moderne tilgange til kampsportstræning, realistisk selvforsvar og fuld kontakt.

Læs mere på Kombat Taekwondo - World's Premier Professional Taekwondo League

 

GRADUERING

Graduering afholdes fire gradueringer om året i weekenderne. Gradueringen er en prøve, hvor man skal vise, om man er dygtig nok til at fortjene det næste bælte.

 

DANGRADUERING OG DANFORTRÆNING

Dangraduering afholdes 1-2 gange om året afhængigt af antallet af dan-aspiranter. Alle dan-aspiranter skal igennem to danfortræningskurser før de kan indstilles til dangraduering. Fortræningen indebærer intensiveret praksis og forfining af teknikker, taeguek/poomsae, teori, kamp, selvforsvar samt fysisk test.

 

DELTAGELSE TIL STÆVNER, KONKURRENCER, TRÆNINGSLEJR OG OPVISNINGER

Klubben deltager jævnligt til kampstævner, konkurrencer, træningslejre og opvisninger i weekenderne både i udlandet og i Danmark med henblik på at skabe gode oplevelser og dermed styrke fælleskabet.

 

STRETCH & MOBILITY

I stretch & mobility arbejdes der målrettet på smidighed og korrekt placering af kropsholdning. Sessionen foregår i en tempo, hvor nærvær og åndedræt er fokusområderne. Ønsker du at opnå mere smidighed kombineret med bedre vejrtrækning, så anbefales du at deltage i sessionen.

 

Vi arbejder primært på gulvet og anvender redskaber, såsom foamruller, trigger points bolde og tæpper. Husk at medbringe egen yogamåtte. Alle kan være med til vores stretch & mobility sessioner. Det kræver ingen forudsætninger for at deltage udover motivationen for at lære.

 

CARDIO KICK

Cardio Kick er konditions- og funktionel træning, som kan overføres direkte til dine kampsports teknikker. Træningmetoden er beregnet til alle typer af kampkunst. Der laves kampsports relaterede fysiske øvelser, hvor der arbejdes med din core-styrke, plyometrisk træning, agility og stamina. Alt sammen via eksplosive bevægelser og med fokus på dit tyngdepunkt, smidighed og balance. Cardio Kick henvender sig til alle, uanset niveau og hvilken stilart du træner idag. Målet er, at du kommer i bedre fysisk form, træner din krop, bliver stærkere, mere smidig, hurtigere og glad!

 

Træningen har bl.a. fokus på:

 • Udvikle en stærk core muskulatur

 • Øge udholdenhed

 • Forbedre koordination

 • Lære teknikker og øvelser der kan trænes alene, sammen to og to eller som en del af en gruppe

 • Hærdne kroppen

 • Udvikle et eksplosivt bevægelsesmønstre

 • Træne hastighed og timing

 • Udfordre dig selv

 • Skadesforbygge

 • Supplere din kampsport med relevant træning

 

BØRNEFØDSELSDAG

Børnefødselsdag er en perfekt mulighed for at faciliterer sociale arrangementer og fællesskabsfremmende aktiviteter i klubben. Det giver således mulighed for at børn kan få kendskab til og få afprøvet taekwondo i trygge rammer. Klubben arrangerer en fødselsdag for klassen eller barnets bedste venner, hvor der startes med velkomst og introduktion til taekwondo på relevant mon-niveau.

 

Hernæst instrueres i de forskellige basale slag- og sparketeknikker med front og cirkelspark som de centrale. Det gennemgående tema i introduktionsforløbet bør være den gode oplevelse for deltagere som potentielt er nye i kampsport. Forløbet kræver derfor ikke den helt store introduktion eller tekniske færdigheder.

 

Alt i mens der trænes i dojangen, bliver der dækket op i et af klubbens andre tilgængelige lokaler (alternativt udenfor). Der afsluttes med kage, snacks, frugt og saftevand til alle deltagere. Fødselsdag i klubben bidrager til sammenhold, fællesskab og glæde, som automatisk kædes sammen med kampsporten.

 

Tidsforbrug

 • To timer og lidt tid til forberedelse for trænere samt ca. en time til indkøb af forplejning, klargøring, m.m.

 

Minimum bemanding

 • En træner og en hjælpetræner som står for taekwondo træningen.

 • Barnets egne forældre til de praktiske opgaver udenfor dojangen.

 

Økonomi

 • Prisen per deltager kan med fordel være et symbolsk beløb.

 • Der er intet krav om deltagerantal, dog skal der aftales et minimumsbeløb med henblik på at dække udgifter til bl.a. to trænere og øvrige service.

 • Forældre sørger selv for indkøb af dug, tallerkener, krus, kage, snacks, sund slik, saftevand, flag, rengøring og øvrige praktiske opgaver.

 

Forventningsafstemning

 • Fødselsdagen skal planlægges i god tid og der skal naturligvis sikres en god dialog med forældrene til barnet som holder fødselsdagen, så de ved præcis, hvad deres rolle er.

 • Barnet, som holder fødselsdag har medlemskab i klubben.

 • Klubbens faciliteter står til rådighed, så de inviterede blot skal medbringe sig selv, godt humør og noget praktisk sportstøj.

 • Klubben afleveres i samme stand som modtaget.