SPOR10

FAMILIE TAEKWONDO

HWARANG TIGERS ønsker at give alle i børnefamilien muligheden for at leve et aktivt og sundt liv. Vi har stor forståelse for den travle hverdag, hvor arbejde, indkøb, tøjvask, kørsel af børnene m.m. skal gå op. Tiden er knap og mange forældre får ikke muligheden og overskudet til at bevæge sig tilstrækkeligt.

 

Sammen med familien lærer børnene selvkontrol, disciplin og forståelsen for kroppens bevægelser i forbindelse med spark- og slagteknikker. Vi fokuserer på motorik, koordination, balance, familiesammenhold og indlæring igennem samarbejdsøvelser. Børnene vil have mulighed for at blive gradueret i henhold til klubbens børnepensum, som er målrettet mod deres aldersgruppe.

 

Træningen starter altid med, at børnene står på række ved siden af familien, hvorefter instruktøren giver en kort introduktion til træningssessionen, målsætning og forventningsafstemmelse. Der hilses på koreansk og træningen sættes igang med meditation.

 

Forældre eller bedsteforældre med taekwondobaggrund er velkomne til at træne iført dobok.

 

Familie Taekwondo er et særligt tilbud til familier, der ønsker at træne kampsport sammen. Fokus er at opnå kvalitetstid med deres børn og samtidigt at skabe en mulighed for at få forældre med vidt forskellige social, etnisk og kulturel baggrund til at mødes.

 

Vi ønsker ligeledes, at forældre bliver mere engageret i deres børns kampsport for at skabe et sundt idrætsmiljø for børn og unge. En god forældredialog omkring klubbens børn og unge samt deres trivsel har en forebyggende effekt, hvilket gør det lettere at handle når udfordringer i hjemmet eller skolen opstår.

 

 

SPOR10 ønsker allerede nu at etablere fællesskaber i Jernbanebyen, inden selve byudviklingen starter og dermed lægge grundstenene til et fælles mødested og samlingspunkt i Jernbanebyen, hvor der er plads til alle.